Afbeeldingen aanpassen

Stap 1.
Om afbeeldingen aan te passen op een bestaande pagina klik je in het dashboard op Pagina’s. Je krijgt dan een overzicht te zien van alle pagina’s op jouw website. Hier kan je eerst de pagina waar je een afbeelding wilt aanpassen zoeken.

Stap 2.
Als je de pagina hebt gevonden, klik je op de knop Pagina bewerken (Visueel). De Visual Builder wordt dan geopend. Hier kan je makkelijk zien waar je mee bezig bent en hoe de afbeelding eruit komt te zien.

Stap 3.
Als de Visual Builder is geopend kan je naar de afbeelding gaan en hier op klikken. Er verschijnt een grijze balkje met verschillende symbooltjes erop. Hier klik je op het tandwieltje (2e icoontje). Een nieuw paneel wordt dan geopend waarin je de instellingen van de afbeelding ziet.

Stap 4.
Door in dat paneel twee keer op de afbeelding te klikken wordt de mediabibliotheek geopend. Hier kan je een foto uit kiezen, maar je kan ook een nieuwe toevoegen vanaf je eigen computer door de juiste map te openen of door hem erin te slepen bij bestanden uploaden.

Stap 5.
Als je tevreden bent over de afbeelding die je hebt gekozen, klik je rechtsonder op de blauwe knop genaamd Laad een foto. De mediabibliotheek wordt dan afgesloten en de geselecteerde foto zal te zien zijn in de instellingen. Klik hier op het groene vinkje onderin. Ook dit menu wordt dan gesloten.

Stap 6.
Wanneer alle menu’s zijn gesloten, zal je je nieuwe afbeelding op de website zien staan. Ben je helemaal tevreden? Vergeet dan niet de pagina op te slaan! Dit doe je door op het paarse rondje in het midden te klikken en dan rechts op de groene knop met Opslaan erop.

Categorieën