Pagina toevoegen

Stap 1.
Als je een pagina wilt toevoegen aan je website, ga je in het dashboard naar Alle pagina’s. Je komt dan in een overzicht van alle pagina’s die op je website staan.

Stap 2.
Boven het totale overzicht staat een knop met Nieuwe pagina. Door hier op te klikken maak je een nieuwe pagina aan. Je komt terecht op de achterkant van deze pagina, waar je alle informatie kan invullen.

Stap 3.
Wanneer je op de achterkant bent, is het belangrijk dat je de pagina een titel geeft. 

Stap 4.
Om de nieuwe webpagina in te vullen klik je op de knop De Divi opbouwfunctie gebruiken. De pagina wordt dan geopend in de bewerkingsmodus. Hierin kan je heel makkelijk zelf je pagina ontwerpen en tekst, afbeeldingen en video’s toevoegen. 

Stap 5.
Het systeem zal je de vraag stellen of je met een lege pagina wilt beginnen, je een al bestaande layout wilt gebruiken of dat je een andere pagina wilt dupliceren op de nieuwe webpagina. Als je kiest voor Begin met bouwen, kom je terecht op een lege pagina, met Layout kiezen heb je keuze uit verschillende bestaande lay-ouys en Kies pagina je zal vragen om een keuze te maken uit al bestaande webpagina’s op jouw website. Als je dit laatste doet wordt er van die pagina een kopie gemaakt die je helemaal kan aanpassen naar je nieuwe pagina.

Stap 6.
Wanneer je klaar bent met het ontwerpen van je pagina, kan je deze opslaan door op de paarse knop in het midden van de pagina te klikken. Rechts krijg je dan de vraag of je hem wilt opslaan als concept of dat je de pagina direct wilt publiceren. Als de pagina klaar is om gepubliceerd te worden, kan je de pagina ook in het dashboard opzoeken onder Pagina’s, deze openen en rechts klikken op Publiceren.

Categorieën