Teksten aanpassen

Stap 1.
Om teksten aan te passen op een bestaande website pagina klik je op Alle pagina’s in het linker menu in het dashboard. Je komt dan terecht in een overzicht van alle pagina’s op je website. Zoek hier de pagina waar jij de teksten van wilt wijzigen.

Stap 2.
Als je de pagina hebt gevonden klik je er nog niet op. De functie Pagina bewerken (Visueel) is namelijk een snelknop die je te zien krijgt als je met je muis over de naam van de pagina heen zweeft. Door hierop te klikken kom je snel op de pagina waar je de teksten kan aanpassen.

Stap 3.
Als je Pagina bewerken (Visueel) hebt geopend, kan je klikken op de tekst die je wilt aanpassen. Je kan de bestaande tekst zo makkelijk veranderen, maar je kan ook tekst toevoegen en/of verwijderen.

Stap 4.
Ben je klaar met teksten aanpassen? Vergeet niet de pagina op te slaan! Dit doe je door in het midden van de pagina te klikken op het paarse rondje. Rechts van de pagina verschijnt dan een groene knop met Opslaan erop. Als je daarmee je pagina hebt opgeslagen kan je hem verlaten zonder dat je aanpassingen verloren gaan. Je aanpassingen zijn gelijk zichtbaar voor website bezoekers en worden niet eerst als concept opgeslagen.

Categorieën