Contactformulier aanpassen

Stap 1.
Voordat je iets kan aanpassen moet je ingelogd zijn in je website. Zorg dat je dit bent, ga op je website naar de pagina waar je het contactformulier dat je wilt aanpassen, waarschijnlijk de contactpagina. Bovenin zal je deze balk zien. Klik hier op Pagina bewerken (Visueel).  

Stap 2.
Nu kan je alles aan de pagina aanpassen. Om de invoervelden van het contactformulier aan te passen klik je op het contactformulier zelf en dan op het grijze tandwieltje dat verschijnt. Er wordt dan een nieuw menu geopend waar je alle invoervelden te zien krijgt. 

Stap 3.
In dit nieuwe menu kan je op het tandwieltje klikken dat voor de naam van het veld staat om dat veld aan te passen. Ook kan je een nieuw veld toevoegen door op het grijze plusje te klikken.

Stap 4.
Wanneer je op een van de tandwieltjes hebt geklikt kan je daar de tekst contactformulier aanpassen. Onder tekst vind je ook de optie Veldopties. Hierin kan je aangeven wat voor soort invoerveld het is, wat de minimale en/of maximale lengte lengte is, welke symbolen zijn toegestaan en of het veld verplicht ingevuld moet worden door de websitebezoeker.

Stap 5.

Als je klaar bent met het aanpassen van de tekst kan je rechtsonder in het menu op het groene vinkje drukken. Het menu sluit dan weer en dan kan je de pagina opslaan door het midden onderin op de paarse cirkel met 3 puntjes te klikken en dan rechtsonder op opslaan.

Categorieën